Rijden met de EV3 Robot

15-_DSC0039Deze week hebben de leerlingen van 2ATW van Bernardusbron kennis gemaakt met de lego EV3 robots. Een eerste kennismaking met het project alsook de eerste ervaringen opdoen met het programmeren ervan. Rijden in een rechte lijn, een bocht maken, kijken naar een sensorwaarde en veel meer. De fotogallery van deze activiteit kan hier bekeken worden. 

5 gedachten over “Rijden met de EV3 Robot

  1. Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept ckbkbkadedddegac

  2. This is really a good report with well-scripted, engaging subject material that is certainly full of original and sensible views. Much of the informative subject material is in line with my way of imagining.Alice from franchise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *