Categoriearchief: Geen categorie

Wedstrijd TW en TT

127-_DSC0162Enkele tips voor als je nog wil meedoen aan de wedstrijd van de KDOO dagen voor de afdeling TW en TT. Alles wat je moet weten over het STEM-actieplan en wat er daarbij duidelijk NIET thuis hoort kan je hier vinden. Alles wat je moet weten over de sensoren die aan de Mars rover gekoppeld zijn kan je hier vinden en alle begrippen van de 3D printer staan hier uitgelegd. Dus waag je kans nog, je weet dat bij een hoog aantal deelnames de prijzenpot verdubbelt en er dus zo meer kans is om te winnen! Persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je te contacteren bij winst.

KDOO dagen prijzenpot

152-_DSC0179Bij het invullen van het wedstrijdsformulier van de afdeling Toegepaste wetenschappen maak je nog steeds kans op een programmeersessie LEGO robots programmeren, Thema Mission To Mars of een technologiepakket. Je kan het formulier nog tot 15 maart hier invullen! Ook bij de afdeling Technologie en technieken zijn de prijzen nog niet verdeeld, ook hier heb je tijd tot 15maart om een scan van jezelf of een eigen ontwerp in 3D te winnen of een van de technologiepaketten. Je kan het formulier nog steeds hier invullen. In de week na de deadline zullen de formulieren dan verwerkt worden en op basis van de schiftingsvraag zal tijdens het weekend van 21 maart de winnaars verwittigd worden via mail. Succes!

Foto’s KDOO dagen domein TW

127-_DSC0162Een collectie foto’s van de activiteiten die doorgaan tijdens de KDOO dagen bij de afdeling Toegepaste Wetenschappen kan je hier bekijken.
Vergeet ook niet om deel te nemen aan de wedstrijden, er zijn voor de afdeling TT en de afdeling TW telkens 20 prachtige prijzen te winnen. Bij veel deelnames verdubbelen we zelfs de prijzenpot.
WEDSTRIJDFORMULIER : afdeling TW (enkel volledige inzendingen maken kans op één van de 20 prijzen)
WEDSTRIJDFORMULIER : afdeling TT (enkel volledige inzendingen maken kans op één van de 20 prijzen)